3 meghökkentő érdekesség A Nagy Ő versenyzőiről - ifaktor
Tóth Dávid olimpikon

Javában zajlik a Nagy Ő című sorozat, ahol Tóth Dávid olimpikon kegyeiért küzdenek a nem mindennapi versenyzők.


Az elmúlt adások láttán körvonalazódik, hogy Tóth Dávid kire van legjobban ráhangolódva, de még a verseny teljesen nyitott. Azonban az eddigi történések alapján összeszedtük azt a 3 versenyzőt (kiesettet is), akikről időközben derültek ki érdekességek.

Fanni

Fanniról azt érdemes tudni, hogy sosem titkolta Dávid elől azt, hogy gyereke van. Azt viszont igen, hogy a volt párja, Magyarország egyik leghíresebb lemezlovasa volt, akivel még a Sztárban Sztár első évadában is találkozhattak a nézők. Czabán Gábor, vagy ahogy a közönség ismeri DJ Revolution, már több, mint 15 éve ontja itthon a slágereket és hatalmas népszerűségnek örvend.

Csertői-Pál Dóra

Instagram / @anagyotv2

Dóra nem mindennapi lánynak tartja magát. Egy Dáviddal való közös vacsorán ezt pedig mindenki előtt ki is jelentette. Elmondása szerint, gyerekkorában képes volt kézrátétellel gyógyítani nyakat, karokat, térdeket.

„Nálam mérhető volt ez az energia: a vasaló megállt a hátamon, a homlokomon minden evőeszköz. Van egy olyan jellegű energiám, ami képes arra, hogy ezeket megtartsa.”

mondta el őszintén Dóra, amire a többiek kérdően néztek rá.

Kohán Anita

Instagram / @anitakohan

Talán az egyik legfelkapottabb botrány volt, hogy a Nagy Ő műsorában egyszer csak megjelent Kohán Anita, aki Tóth Dávid egyik futókalandja volt. A sértett nő úgy érkezett a műsorba, hogy neki nincsenek versenyzői ambíciói, csupán ezt a lezáratlan ügyet szeretné tisztázni.

„Nem bírtam már várni. Mindenképpen beszélgetni szeretnék veled, te kis kalandor. Hogyan látod, lehet-e újabb esélyünk, vagy volt valami oka annak, hogy ez megszakadt?”

tette fel a kérdést Anita.

„Nem tudom, miért kéne most ebbe ennyire belefutnunk? Igazából miért jöttél? Mi volt a célod?”

válaszolt vissza a meglepődött Dávid.

„Befejezetlen dolog volt köztünk, és ezt nem szeretem, hogy valami nincs lezárva.”

válaszolta Anita, akit Dávid azonnal hazazavart.

„Anitával tavaly ismerkedtem meg, néhányszor randiztunk, de aztán nem lett semmi komoly a dologból. (..) Én őszintén nem értem, hogy Anita miért jött el ide. Kicsit úgy éreztem, mintha számonkérnének egy olyan dolog miatt, ami igazából nem szorul magyarázatra. Kényelmetlenül éreztem magam.”

fejezte be Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!