Összejöttek A Nagy Ő sztárjai - ifaktor
Lovas Annabella és Szalai Laura egy bárban pózolnak

A Nagy Ő döntősei Lovas Annabella és Szalai Laura elsőre érezték, hogy több van a kapcsolatukban.


A tavalyi Nagy Ő című tv-sorozatban Tóth Dávid olimpiai kajakos szívéért küzdöttek a kiválasztott lányok. A hosszas versengést követően két lány maradt a döntőre, Lovas Annabella és Szalai Laura. A legvégső kiválasztáskor azonban Dávid Laurát választotta párjának. Annabella ezt követően összetört és több hétbe telt, mire túltette magát a történteken.

A sorozatban a két lány riválisként tekintett egymásra, mégis az első beszélgetésüket követően úgy érezték, hogy sok közös témájuk van és annak ellenére, hogy éppen egymás ellenfelei, még talán jóban is lehetnének. Tóth Dávid és Laura kapcsolata nem tartott sokáig, így nem volt kellemetlen, mikor az utcán, vagy éppen a szórakozóhelyen találkozott a két lány.

„Már tavaly nyáron, a műsorban is éreztük Laurával, hogy nagyon sok közös van bennünk, de természetesen akkor még mindketten Dávidra koncentráltunk, el akartuk nyerni a szívét. A műsor után hetekig senkivel sem találkoztam. Akkor még úgy voltam vele, hogy ha Dávid felvenné velem a kapcsolatot, akkor megpróbálnám vele, ám ez nem történt meg. Laurával viszont kétszer is összefutottam, egyszer az utcán, egyszer egy szórakozóhelyen. Mondhatjuk, hogy véletlenül, de egyikünk sem hisz a véletlenekben. A második alkalommal már trécseltünk körülbelül 15 percet, majd kitaláltuk, hogy valamikor el kéne mennünk vacsizni. Szusiztunk egy jót, azóta pedig mondhatni, hogy elválaszthatatlanok vagyunk. Hetente biztos látjuk egymást”

mondta a Borsnak Annabella, hisz úgy érzi, Laurában igazi barátra lelt.

A lányok azóta nagyon jóban vannak és hetente találkoznak, amit előszeretettel mutatnak meg a közösségi oldalaikon is.

Annabella továbbá elmondta, hogy:

„A Dávidhoz fűződő kapcsolatunkat mindketten lezártnak tekintjük, de természetesen beszélgetünk Laurával arról, hogy milyen érzések kavarogtak bennünk A Nagy Ő forgatása során. Hiába meséltem ezekről a családomnak, más barátaimnak, mégiscsak Laura az, aki szintén ott volt, amikor történtek a dolgok. Ő tudja igazán átérezni, mi zajlott bennem akkor”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!