Ezt várják a rajongók ,,A nagy pénzrablás" folytatásától - ifaktor
Nagy Pénzrablás képe

Még csak most jött ki az előzetes, de már elindultak világszerte a találgatások arról, hogyan is zárulhat majd a sorozat és azt is megtudtuk, kit féltenek a legjobban (spoilert tartalmaz - a szerk.).


Elérkeztünk a Netflix világhírű sorozatának végéhez. A Nagy Pénzrablás ötödik, egyben tervezett utolsó évadának második felvonásához. Az első felvonás 5 részt tartalmazott, melyben tovább bonyolították az aranyrudakkal és a rendőrökkel folytatott küzdelmet a Professzorék. Az izgalmakat pedig most azzal tetézték, hogy kiadták az évad második felvonásának hivatalos előzetesét.

Ezzel kapcsolatosan pedig el is indultak a találgatások világszerte, hogy ki-ki mire következtet a kisfilmet látva. Így pedig kialakult egy kép, amiből megtudhatjuk mit várnak a legtöbben a sorozattól.

A rajongók megállíthatatlanul pártolnak Professzor karaktere mellett, így nem meglepő, hogy azt szeretnék, ha az éles eszű tolvaj-mester, valamilyen csoda folytán kimenekítené a csapat megmaradt tagjait az arannyal együtt. Szinte alig akad olyan, aki azért szurkol, hogy elkapják.

A rajongók másik nagy kedvence Denver, akit az előzetes végén feltételezhetően a kinti rendőrsátorból láthatunk. A humoros, de sokszor idegileg labilis karakter az egyik top-kedvenc karakter a fanatikusok szemében, így szerintük nincs teljesen kicsukva, hogy feladná a társait, de az esetleges halálától szinte mindenki retteg.

Alicia Sierra nyomozó az első felvonásban életet adott gyermekének a Professzor kezei között. Sokan azt gondolják, hogy a rendőrnő olyan csavart fog vinni a cselekménybe, amire biztos, hogy nem számít senki. Sierra talán a legmegosztóbb karaktere az egész sorozatnak, akit vagy nagyon imádsz, vagy rettentően utálsz. A rendkívül furfangos nő azonban most nyitva hagyta az ajtókat, hogy ilyen és ehhez hasonló találgatásokban teljesedjenek ki a rajongók.

A sorozat mellék-filmjeiből megtudhattuk, hogy szeretik úgy írni a cselekményt és a részeket, hogy többségében kedvezzenek a rajongók akaratának. Ebből adódóan elképzelhető, hogy a fenti találgatásokból láthatunk majd néhány elemet a következő felvonásban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!