A Squid Game sztárjával érkezik a koreai "A Nagy Pénzrablás" - ifaktor
Park Hae Soo integet mosolyogva a berlini filmfesztiválon

A koreaiak teljes mértékben átvették a Nagy Pénzrablás témáját és készítettek róla is egy sorozatot, mely a Netflixen lesz elérhető.


A Netfix streaming szolgáltató egy előzetes videót jelenített meg, amiben egy érdekfeszítő filmet mutatnak be. A Nagy Pénzrablás témáján elindulva a koreaiak egy az eredetivel teljesen megegyező remaket készítettek el.

A másfél perces videóban a Professzor látható, amint egy rablást tervez. Számos koreai tradicionális masz között a Salvador Dali maszk is szerepel, amiben az eredeti sorozatban raboltak. Az, hogy pontosan melyiket választja ki a főszereplő, nem derül ki.

Az előzetes aztán a sorozat többi sztárját is felvonultatja, beleértve Kim Yun-jint, mint a nemzeti rendőrség meghatározó alakját, Seon Woo-jint, Jeon Jong-seot, mint Tokyo, A Squid Game egyik főszereplőjét Park-Hae soot mint Berlin, Lee Won-jongt mint Moszkva, Kim Ji-hoont mint Denver, Jang Yoon-jut mint Nairobi, Lee Hyun-woot mint Rio, Kim Ji-hunt mint Helsinki és Lee Kyu-hot mint Oszló.

Egyelőre pontos megjelenési dátumot még nem tűztek ki, de minden bizonnyal idén érkezik majd a Netflix kínálatába a koreai sorozat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!