A Nirvana borítóképén szereplő csecsemő most perre megy - ifaktor

A „Nevermind" albumon Spencer Elden látható kisgyerekként, akinek a nemiszerve egy fekete kockával van kitakarva.


A férfi aki a víz alatt pózol a Nirvana együttes „Nevermind" albumán nem más, mint Spencer Elden. Spencer most perbe fogta az együttest, mert úgy véli gyermek-pornográfia áldozata lett.

Az album képe őt ábrázolja, amint meztelenül egy medence alján úszik, a kis bátorságát pedig egy fekete kocka takarja ki.

A kép az együttes második albumján volt látható 1991-ben, amin egy gyermek próbál egy belógatott dollárt elkapni a medence alján. A kép a kapitalizmus módszereinek szemrehányását volt hivatott kifigurázni.

Elden most 150 ezer dollárt, azaz kb. 44 millió forintot követel a perben, amit legalább 8 ember beperlésével szeretne elérni. Köztük a banda korábbi tagjait, menedzsert és még Kurt Cobain volt házának menedzserét is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!