A Spotify teljesen rád szabott lejátszási listákkal újít - ifaktor

Így ünnepeli a 365 millió felhasználót a svéd zene streaming cég.


Az úgynevezett „Only You" újítás, egyelőre az IOS felhasználók számára lesz első körben elérhető és az app-on belüli élményfokozást helyezi előtérbe, különböző, teljesen rád szabott, egyedi lejátszási listákkal.

Az újításon belül találhatod a „Your Audio Birth Chart" lehetőséget, ami asztrológiailag teszi össze számodra a slágereket, egy teljesen egyedi rendezésben. Ezt 3 különböző jegyben teszi

Nap jegy – Azok az előadók, akiket a legtöbbet hallgattad az elmúlt 6 hónapban.

Hold jegy- Olyan előadókat és zenéiket tartalmazzák, akik a sebezhető és érzelmes részedet erősítik

Felkelő jegy – Azt az előadót mutatja, aki legutoljára érkezett 'újként' a zenei listádra.

Továbbá új lehetőséged lesz a hangulat fokozására, ez pedig a „Your Dream Dinner Party", ahol a felhasználók összeválogathatnak 3 olyan előadót, amit az este folyamán a Spotify keverni fog és különböző számokat, különböző sorrendben hallgathatsz tőlük.

A „Your Artist Pair"-ben a felhasználó által hallgatott előadókat keveri meg és teszi egymás után az alkalmazás. (Durva, mikor Eric Clapton-t Beerseewalk váltja. –szerk.)

Felfedezheted ugyanakkor a „Your Song Year", „Your Time of Day" és „Your Genre/Topics" listákat is, ahol a különböző időpontokban hallgatott előadókat, különböző napokon hallgatott előadókat és ezeknek kombinációját hallhatod.

Utoljára pedig egy olyan újítást hagytunk, ami szerintünk rendkívül ötletes. A Spotify-on keresztül meghívhatod akármelyik barátodat és a „Blend" funkció segítségével, közös lejátszási listát hozhattok létre. Ez az egy funkció elérhető Android és IOS operációs rendszeren is. Ezzel biztosan közelebb hozza a barátokat az alkalmazás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!