A Survivor győztes Pintér Dániel nagy bejelentést tett - ifaktor
A Survivor győztese, Pintér Dániel.
A 2020-as Survivor győztese, Pintér Dániel utoljára novemberben jelentkezett a közösségi oldalán. Most egy hatalmas bejelentéssel szolgált a követőinek.


Mindenki emlékezhet rá, hogy tavaly Pintér Dániel lett a Survivor győztese, amivel 20 millió forintot és a legjobb túlélőnek járó címet egyaránt bezsebelte. Győzelme után a Blikknek elárulta, hogy a nyeremény egy részéből a diákhitelét törleszti, míg egy másik részét a videócsatornája fejlesztésére költi.

Utóbbi törekvésére adott jelet legutóbbi bejegyzésében, a civilben projektmenedzserként dolgozó valóságshow győztes.

„Jövő hónapban indul a podcast-em (de tényleg amúgy), és van egy jó pár vendég ötlet a fejemben, de most szeretnélek megkérni titeket, hogy pls a komment szekcióba (vagy privát üzibe) taggeljétek be azokat az Insta fiókokat, akik számotokra értéket, minőséget, inspirációt, motivációt, tanulási lehetőséget nyújtanak a FAKE-ség tengerén.”

– írta Dani a bejelentéshez.

Az immár műsorvezetőnek is titulálható túlélő a követőitől is várja az ötleteket, hogy kiket hívjon meg a podcast műsorába, amely már februárban útjára is indul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!