A Survivor nézői bosszankodnak az új évad miatt - ifaktor

Egyre több helyről hallani, vagy olvasni, hogy az RTL Klub kaland reality műsorának idei évada nem sikerült a legfényesebben. A nézők szinte lázadnak, hogy a ValóVilágnál magasabb színvonalú Survivor, már hasonló szinten van az előbb említett műsorhoz.


A biztosítékot sokaknál már az is kiverte, hogy egy volt valóságshow, a Love Island egykori nyertes szereplőjét, Zsófit is viszont látni a műsorban, a civilek táborát erősítve.

A nézők közül már többen is inkább a celebeknek szurkolnak a műsorban, mert sokkal emberségesebbek egymással és segítik egymást csapatként, ellentétben a civilekkel.

„A Survivor idei adása (is) teljes leképezése a mai magyarországi viszonyoknak. Irigykedni, kipletykálni, hátba szúrni, megalázni, eltaposni, uralkodni, hatalmaskodni. Legfőképp a civilek unintelligenciája ordító. Minősíthetetlen. Mint akiknek sosem volt gyerekszobájuk. Nem vagyok celebfan, de most hajrá celebek"

- írta egy néző a Survivor kapcsán.

„A civilek egy primitív társasàg"
„A mai műsor után, mégjobban a celebek hozzáállása volt pozitívabb Hajrá Celebek"

- érkeztek sorban az egyetértő kommentek.

Kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik a műsor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!