A Survivorben Gábor rettentő csúnyán kiosztotta Zsófit - ifaktor

Az új, Survivor című műsor részei, már a kezdésnél pikáns és indulatos fordulatokat tartalmaznak.


A Survivor műsorból már jól ismert Törzsi tanáccsal történt meg az első kiszavazás. A rövidebbet most Beatrix húzta így távoznia kellett, míg a többiek által kevésbé szívlelt Zsófinak maradnia kellett.

A kiszavazást követően a kellemes, ropogó tábortűz mellett küldte el Gábor a létező legmelegebb éghajlatra Zsófit. A civilek játékosa a következőkkel indított:

„Nem akarok vele egy légtérben lenni, legszívesebben felraknám egy hajóra, aztán uzsgyi vele. Zsófi nem ide való, se nem játszik csapatban, hazudozik, csak a saját érdekeit nézi."

„Emberileg te egy nulla vagy! Figyelj, tápláléklánc: planktonok, bálnaürülék… hogy a faszba hívnak téged? Zsófi! Az meg ott van alatta. Nulla vagy. Mindenkivel úgy beszélsz, mint egy szajhával. Olyan szinten ideges vagyok. Én majd elérem, hogy te fogod feladni."

Kíváncsiak vagyunk, hogy meddig mehet el egymás szitkozódása, mielőtt valamelyik játékos szankciókat nem kap.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!