A "Szökés" sztárja Wentworth Miller a karantén alatt rájött, hogy autista - ifaktor

A színész szerint sok mindent tanult magáról a bezártság idején.


A „Szökés" című sorozat Michael Scofieldje, Wentworth Miller tanulási folyamatnak fogta fel a bezártságot és a COVID okozta helyzetet.

Miután hivatalosan is megállapították, hogy autizmussal küzd a színész, teljesen lesokkolódott. Azt mondta, hogy valahol számított rá, de nem akarta elhinni elsőre.

1 éve, hogy hivatalosan is megállapították nála az autizmust. Elmondása szerint először saját magán vette észre a furcsa jeleket, majd amikor elment egy hivatalos kivizsgálásra, ott megállapították azt, amire gyanakodott.

Elmondása szerint nem változtatna semmit saját magán, hiszen ezek határozzák meg leginkább a személyiségét és a karrierjét, ahová eljutott idáig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!