Alig hitte el, hogy az ételben nincs hús a vegán influenszer - ifaktor
A Vászonzsákoslányként ismert low-waste életmódot folytató és egyben vegán influenszer, Antal Éva egy vegán étteremben járt, ahol annyira valódinak tűnt a hús helyett rendelt étel, hogy attól tartott húst eszik.


Az influenszer az eset kapcsán rávilágított arra, hogy a vegánok leginkább nem azért nem esznek húst, mert nem szeretik, hanem a környezet, az állatvédelem és a fenntarthatóság jegyében.

„Rendszeresen szokták tőlem kérdezni, hogy hogy van az hogy a húst nem eszem meg, de az utánzatot meg igen? A válaszom pedig az, hogy nagyon kevés vegánt/vegetáriánust ismerek, aki azért hagyott fel az állati termékekkel, mert nem szerette az ízüket. Az húst imitáló ételekkel megvan az ízélmény, a régi kedvenc ételek, mint például ez a tál kínai (a Zen vegán étteremből a Kálvin téren), kisebb környezeti terheléssel, etikusabb kivitelezésben. Az a marhahúsnak álcázott szejtán annyira olyan volt mint az eredeti, hogy magam is elgondolkodtam azon hogy biztos nem-e hús.."

– írta Éva, akinek követői között többen is éltek már át hasonlót, és nem is feltétlenül tudták jóízűen megenni az adott ételt, ha azt érezték, hogy netán húst tartalmaz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!