A világhírű Honey Boo Boo sztárja Alana Thompson felnőtt - ifaktor

Alana Thompson most lesz 16 éves és szerinte többé már nem Honey Boo Boo.


Alana Thompson szinte azon nézők szeme láttára nőtt fel, akik végigkísérték a szereplését a TV kamerái előtt. Azonban sok ember a mai napig nem tudta, hogy a kislánynak mi is a valódi neve.

A tinilányt aki most tölti a 16. életévét, a világ csak Honey Boo Booként ismeri. Ez a sorozat a TLC csatornáján ment, most azonban már úgy érzi kinőtte ezt.

„Nem anya nevezett el valójában Honey Boo Boo-nak. A nevem Alana Thompson."

mondta a lány a Teen Voguenak adott interjújában.

A középiskolás lány továbbra is reality-sztár maradt és egy új sorozatban, a „Mama June"-ban szerepel, ami a Honey Boo Boo sorozat utáni időszakot mutatja be, leginkább édesanyja küzdelmeit.

Úgy gondolja nincs egy átlagos tini élete, amit egyáltalán nem bán. Szeretett mindig is kitűnni a tömegből és az, hogy egy reality sztárja lehetett, megadta neki azt a löketet, hogy továbbra is hosszútávú célokat tűzhessen ki.

„A legjobb akarok lenni, aki csak lehetek és szeretnék teljesen a saját fizetésemmel rendelkezni és jó tanuló szeretnék lenni. Szóval a legnehezebb utat választottam."

mondta Alana.

A TV-sztárt továbbá az sem érdekli, hogy van némi „extra hús" a csontjain. Ő maga fogalmazta, hogy azért, mert kicsit eltér az alkata és felépítése a megszokottól nem kell még őt utálni. Roppant jól érzi magát a bőrében és megtanulta magabiztosan viselni a ruhákat és kialakította saját stílusát is.

Thompson alig várja, hogy leérettségizhessen és aztán belevághasson a médiába még jobban. Szeretne gyerekeket is őket majd mindenben támogatni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!