Ábel Anita: A szeretetet hagyjuk hátra, nem a Gucci táskát - ifaktor
Ábel Anita fekete kabátban áll

Palik László kocogásához a legutóbbi alkalommal Ábel Anita csatlakozott. A műsorvezető azt is elmondta, hogy mi a legnagyobb félelme az életben és a legbecsesebb álma.


Ábel Anita volt a vendége Palik László nemrég indult műsorának, az újságíró YouTube-csatornáján. Anita komoly jövőbeni terveiről beszélt, karrierjével kapcsolatban. Konkrét részleteket sajnos nem árult el, de azt igen, szerinte mik az igazán fontos dolgok az éleben és azt is, hogy ezek alapján szeretné megvalósítani az álmait.

Anita elmondása szerint, szeretne adni valamilyen szellemi tartalmat a közönségének. Olyan értelemben, hogy így az emberek megtalálják a lelki békéjüket. Ez nem feltétlenül a koronavírus okozta magány, depresszió és lelki válság végett szükséges, hanem mert az emberek már a járvány előtt eltávolodtak egymástól.

Ábel Anita szerint ezek, azok a megfoghatatlan értékek, amelyeket halálunk után hátra hagyunk, nemcsak szeretteinknek, de mindenkinek, aki nyitott rá.

„Át (a túlvilágra) semmit nem tudsz vinni, csak azt, amit az embereknek adsz és amit rájuk hagysz: gondolatot, szeretetet, törődést. Ez az, ami itt marad, a Gucci táska nem.”

-mondta Anita, akinek gondolataira még Palik László se tudott mit mondani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.