23 év után ismét sorozatban játszik Ábel Anita - ifaktor
Ábel Anita fekete kabátban áll

A műsorvezető visszatér az alapokhoz és ismét a színészet terén csillogtatja meg tehetségét.


A Szomszédok című napi sorozat egykori sztárjának az utóbbi időben a műsorvezetés volt az első helyen. Anita egyik korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy számára a hivatása a tévézés és a színészet csak, mint hobbi van jelen az életében. Ugyanakkor nemrég derült rá fény, hogy hosszú idő után úgy döntött, ismét visszatér a színészethez.

Talán a LifeTv műsorainak megszüntetése végett döntött a sorozatszereplés mellett Anita, aki korábban az Ébredj velünk című műsornak volt az egyik házigazdája. A színésznőt a TV2 hamarosan induló Hazatalálsz című produkciójában láthatják majd a nézők és információnk szerint már el is kezdődtek a forgatások.

„A TV2 vadonatúj napi sorozatának forgatásai a napokban kezdődtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a fiatal tehetségek mellett népszerű művészek is erősítik a Hazatalálsz színészcsapatát, akik közül az egyik Ábel Anita. Hamarosan a többi szereplő kilétére is fény derül”

– írta a Blikk megkeresésére a TV2.

A napisorozatról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy horvát licencen alapuló formátumot vásárolt meg a csatorna, amely egy klasszikus értelemben vett történetalapú, helyzetkomikumokra és gegekre épülő sorozat, amit díszletek helyett teljes egészében külső helyszíneken forgatnak.


Ne hagyd ki!