Ács Fruszi: A pszichológusból lett humorista - ifaktor
Ács Fruzsina
S.O.S karácsonyi ajándék ötlet egy TikTok-videóban, Ács Fruzsitól
Instagram / @fruzsiacsi

Ács Fruszi: A pszichológusból lett humorista

Ács Fruzsinának mára már a humor és a nevettetés az élete, azonban ez nem volt mindig így. A LifeTv műsorában mesélt most arról, hogyan indult be karrierje és miért döntött a stand-up mellett.


Ács Fruzsi karrierje az utóbbi időben nagyon gyorsan halad felfelé. A magyar stand-up egyik női alakja nem csak a tévében nevetteti meg közönséget, de TikTok-oldalán is. Kiemelkedő tehetségével hívta fel magára a figyelmet, illetve azzal, hogy egy olyan szakmában jeleskedik, ahol hazai téren elenyésző a női tehetség.

Fruszi volt a LifeTv Ébredj velünk című műsorában egyik legutóbbi vendége, ahol egy nagyon szokatlan gyerekkori élményről számolt be a humorista. Ugyanis állítása szerint kétéves koráig nem nevetett és soha is tervezte a stand-uppos karriert.

Fruszi pszichológusként végzett, de jelenlegi szakmája sokkal boldogabbá teszi, ugyanis úgy érzi, hogy humoristaként lehetősége adódik bizonyos társadalmi problémákat a vicces oldaláról megfigyelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!