Adam Levine extravagáns hajjal lepte meg Los Angeles lakóit - ifaktor
Adam Lavine koncert közben mutat felfelé

A Maroon 5 énekese Adam Levine, félmeztelenül, széttetoválva sétálgatott Los Angeles utcáin kékre festett hajával. Ma hajnalban pedig már koncertet is adott új külsejével.


Adam Levine váltott. Nem karriert, vagy barátnőt, hanem hajszerkezetet. Most egy új, extrémebb frizurához nyúlt, legalábbis ami a színt illeti.

A Maroon 5 énekese most töltötte a 42. életévét, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Legalábbis kevésbé bevállalósabb semmiképp nem lett. Kékre festett frizurával, teli tetoválással sétálgatott fényes nappal LA utcáin, mindezt pedig félmeztelenül tette.

Miután lesétálta a kötelezőt és világszerte meghalt az Instagram, a Voice mentora inkább elment és csináltatott még egy, nyaktetoválást, ami egy lepkét ábrázol egy pókhálóban. Majd amikor később kiposztolta ezt a tetkót, ennyit írt hozzá:

„Egy bölcs ember egyszer azt mondta: 'Amikor leáll az Instagram, tetováltass egyet a torkodra."

Ezt minden bizonnyal Levine megfogadta.

Levine egyébként 2 gyermekes apuka. Van egy kislánya Dusty Rose (5) és Gio Grace (3), akiket közösen nevelnek feleségével a Victoria's Secret modellel, Behati Prinslooval.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!