Adele bepasizott, ráadásul nem is akárkivel - ifaktor

Mostanra pedig hivatalos, hogy a világhírű énekesnő Adele összejött Rich Paullal. De ki is az a Rich Paul?


Onnantól kezdve, hogy valami kikerül a közösségi médiára valamelyik érintett által, hivatalossá is válik. Erről tett tanúbizonyságot Adele, aki új kedvesével posztolt közös képet Instagramra. Azonban az új kedvese nem más, mint Rich Paul, LeBron James világhírű szupersztár kosaras menedzsere.

Adele egy cuki képet posztolt róluk, ahol elegáns ruhában mosolyognak és árad belőlük a boldogság és a szerelem. Mint azt már lehetett sejteni, az énekesnő és Paul hónapok óta kerülgetik egymást, már az is lehet, hogy összejöttek, azonban ezt most tették hivatalossá az egész világ szeme láttára.

A mindennapokban Rich Paul játékosokat menedzsel, köztük LeBron Jamest is, addig Adele éppen a márciusi válásából tisztázódik Simon Koneckivel, akivel van egy 8 éves közös fiuk Angelo. Így tehát mindketten benne vannak a tutiban, ezért azt gondolták, hogy itt az idő nyilvánossá tenni a hónapok óta tartó ismerkedést és belevágni valami teljesen újba.

Gratulálunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!