Adele válása óta először beszélt nyíltan új párkapcsolatáról - ifaktor
Adele énekel fekete ruhában széttárt karokkal

A brit és az amerikai Vogue is megkörnyékezte Adelet, hogy meséljen legújabb szerelméről és arról, hogyan is állnak ők most a párkapcsolatukkal.


Egy biztos, szerelem érezhető a levegőben Adele és új barátja, LeBron James egyik legjobb barátja, Rich Paul között. Az énekesnő elmondta, hogy Paul és ő baráti kapcsolatot ápoltak azelőtt, hogy minden románccá avanzsálódott volna az idei év elején.

„Ő mindig ott volt, csak én sosem vettem észre."

mondta Adele Paulról.

A 33 éves énekesnő először egy partin találkozott a Klutch Sports Group egyik alapítójával és nagyon gyorsan megtalálták a közös nevezőt.

„Egy kicsit be voltam csípve és azt mondtam neki: 'Le akarsz igazolni? Sportoló vagyok most már.'"
„Táncolt. Egyedül ő táncolt, míg a többi srác ott ült."

Ezt követően pedig mindenki meglepetésére egy Adele egy közös képet posztolt Instagramra, ahol együtt ülnek a tavalyi NBA-szezon nagy-döntőjén Paullal.

„Nem az volt a cél, hogy mindenki lásson bennünket. Csak el akartam menni a meccsre. Szeretek vele lenni, egyszerűen csak szeretek."

mondta Adele az interjúban.

Amikor pedig Paul felhozta, hogy mi lesz ha meglátják őket a meccsen, az énekesnő profin lekezelte a helyzetet:

„Azt mondta nekem, 'Mit fognak mondani az emberek?' én meg azt mondtam, hogy 'Szerződtettél. Sportolóként. Az ügynököm vagy.' Erre ő: ' Oké, jó.'"

A Grammy-díjas énekesnő rá egy évre, hogy 2018-ban összeházasodtak, el is vált el ex-férjétől, Simon Koneckitől és egyáltalán nem érezte furának, hogy újra a randi-asztalnál találta magát.

„Szar volt és 99 százaléka a rólam írt sztoriknak kitaláltak."

Adelenak így most új párja van és élvezi, hogy végre egy rendes kapcsolatban lehet.

„Nem érzem magamat idegesnek, aggódónak, vagy megtörtnek. Pont az ellenkezője. Furcsa."

tette hozzá Adele.

Az énekesnő egyébként édesanyja 8 éves Angelo nevű kisfiának és szingli anyaként rájött, hogy mit is keres igazán egy kapcsolatban.

„33 éves elvált anyuka vagyok, aki teljes kontroll alatt tartja most magát. Az utolsó dolog ami most hiányzik egy valaki, aki nem tudja hol van és mit akar. Én tudom, hogy mit akarok és azt meg még inkább tudom, hogy mit nem akarok."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!