Top4 dolog, amit Adele életéről eddig nem tudtál - ifaktor
Adele szőke hajjal világos háttér előtt

A válástól kezdve, az alkohol problémákon át a mostani pasijáig, mindenről kérdezték Adelet, aki teljesen őszintén, mélyrehatóan válaszolt.


6 év után, Adele új albuma, a „30", pénteken kerül bemutatásra az egész világ előtt.

A „25" és a mostani „30"-as albuma között azonban az énekesnő elvált a férjétől Simon Koneckitől, akivel 2 évig voltak házasok és közös gyermekük is van. Most pedig új párkapcsolatban él.

Ezekkel a meghatározó történésekkel pedig új kapuk nyíltak meg az énekesnő számára. Most elsőnek, Adele és Oprah Winfrey egy mélyinterjúban beszélgettek minderről. Ebből pedig összeszedtünk 4 olyan dolgot, ami minden bizonnyal Adele bizalmas információi közé tartozik.

Bonyolult kapcsolat az alkohollal

Miközben éppen vált és az új albumján dolgozott, Adele úgy döntött, hogy leáll az ivással, ezzel pedig megismerhette önmagát. Adele egy ideig gyakran fogyasztott alkoholt, azonban elmondta, hogy azért állt le, mert az édesapja is ezért halt meg.

Adele apja 2021 májusában halt meg.

„Amikor éppen minden a feje tetejére állt egy pár évvel ezelőtt, amikor váltam. Igen."

mondta Adele arról, hogy mi után döntött úgy, hogy abbahagyja az ivást.

„Nem rögtön az elején, de egy darabig én is hozzájárultam az alkohol ipar virágzásához. De tudod amint realizálódott bennem, hogy dolgoznom kell magamon, abbahagytam az ivászatot és elkezdtem kondizni és olyan dolgokat csinálni, amik segítenek egyenesben maradni."

Házasság

Adele kihangsúlyozta, hogy a házasságot rendkívül komolyan veszi.

„Úgy tűnhet, hogy most nem vettem annak és hogy megszentségtelenítettem ezt az egészet azzal, hogy a házasság után ilyen gyorsan elváltam. Nagyon frusztrált. Nem az, hogy pár év után nem volt jó a házasságom, hanem az, hogy nekem nem sikerült ezt működtetnem."

Az interjú korábbi szakaszában elmondta, hogy teljesen rendben van azzal, hogy külön élnek a szülők. Ő is úgy élt, hogy anya-apa külön, így nem áll távol tőle ez a fajta nevelési módszer.

„Nagyon fiatalon megfogadtam magamnak, hogy amikor gyerekeim lesznek, együtt maradunk majd és egy nagy, egységes család leszünk."
„Nagyon sokáig próbálkoztam vele, de csalódást kellett okozzak a fiamnak és magamnak is. Azt gondoltam én leszek majd az, aki ezt a „vérzést" elállítja majd."

Fogyás

Az, hogy ilyen drasztikus súlyleadáson ment keresztül, nem azért volt, mert súlyt akart veszíteni, hanem a depresszió miatt.

Az elmúlt két évben mindenki azon rágózott, hogy Adele lefogyott. Csak, hogy ez nem tudatosan kitűzött cél, sokkal inkább betegség volt.

„Rettentő ijesztő depresszióim voltak, miután kiléptem a házasságomból. Teljesen megbénítottak és azt súgták, hogy soha többé nem leszek képes újra irányítani a testem. Ugyanakkor tudatában voltam annak, hogy mi történik, csak azt éreztem, mintha a testem egy másik bolygón lenne."

Elmondása szerint nagyon nagy bizalom kellett az edzője felé, hogy elkezdjen konditerembe járni és rájöjjön, hogy ki lehet jönni ebből a depresszióból, leginkább akkor, ha edz. A minden napos edzés egyfajta rendszert hozott az életébe, ami által újra elkezdhette tervezni a jövőjét.

Az új kapcsolat

Adele jelenlegi pasija szerint az első találkozásuk üzleti ebéd volt. Habár egy táncparkett közepén találkoztak elsőnek, pár évvel később már egy vacsora alkalmával „üzleteltek" is.

„Mondom, egy üzleti megbeszélés miről?"

viccelődött az énekesnő.

„Aztán ez volt az első alkalom, hogy saját magunktól ölelkeztünk kettesben, barátok és publikum nélkül. Olyan természetes volt. Úgy gondolom minden embernek így kellene megismernie egymást a való életben."

Adele elmondta, hogy azonnal beleszeretett Paul humorába.

„Nagyon vicces és egyben rendkívül okos. Nagyon-nagyon okos. Imádom nézni amit csinál és amilyen könnyedén csinálja."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!