Adele pasija nyilatkozott az apaságról - ifaktor
Rich Paul egy korlátnak támaszkodik

Rich Paul a híres üzletember egy interjúban mesélt arról, hogyan áll a gyerek kérdéshez és mit gondol az apaságról.


A milliomos üzletember, Rich Paul és Adele már boldog jövőjüket tervezgetik. Paul most egy interjúban mondta el, hogy „más apuka” szeretne lenni, hiszen fiatalként teljesen más ezt átélni.

Paulnak korábbi kapcsolataiból van 3 gyermeke, és szerinte amikor az üzlettel és a karrierjének építésével kellett foglalkoznia, nem tudta megadni a gyermekeinek azt, amire igazán vágytak. Nem volt türelmes és sokszor nem is tudott rájuk időt szakítani a rengeteg utazás miatt. Erről most az E! Newsnak számolt be az üzletember.

„Amikor üzletet építesz és folyamatos úton vagy, a gyermekeid egy szempillantás alatt felnőnek. A következő dolog amit észreveszel, hogy már járnak, bicikliznek, szaladnak és aztán teljesen megfordul minden. Ez pedig probléma.”

Elmondása szerint amikor megszületett a lánya, még szemtelenül fiatal volt. Azóta ő már egyetemista és visszatekintve tudja, mit kell majd másképp csinálnia, ha megadatik neki a lehetőség, hogy idősebb apuka legyen. Úgy érzi, hogy a gyermekei nem igazán ismerték el akkor és egyáltalán nem tartották jó apának.

„A gyerekeim sosem mondták nekem azt, hogy jó apa vagy. A barátaik viszont folyton ezt mondogatták nekem, ami megnyugtatott. Viszont a gyerekeimtől sosem hallottam ezt. Nem mutatnak felém akkora szeretetet, de ezt tudom, hogy valahol mélyről gyökeredzik.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!