Adele új dalait nem játszhatja le véletlenszerűen a Spotify - ifaktor
Adele szép ruhában színpadon egy mikrofonnal

A brit énekesnő Adele egy valamit szögezett le mikor a legújabb albuma megjelent, mégpedig, hogy a Spotifyon csakis egymás után hallgathatók a dalai – sorrendben.


Adele elmondta, hogy csakis abban az esetben engedi, hogy a Spotifyra feltöltsék a legújabb „30" címmel ellátott albumát, ha a cég megígéri, hogy kiveszi a „Véletlenszerű lejátszás" gombot a lehetőségek közül. Ezt pedig meg is indokolta.

12 szám található az új albumon, amikre Adele csak úgy hivatkozik, hogy: „Élet vagy halál az életem legzivatarosabb periódusa."

„Ez volt az egyetlen kérésem a folyamatosan változó iparunkban. Nem a semmiért csinálunk albumokat ekkora odaadással, figyelemmel és igényességgel. A mi művészetünk történeteket mesél el, amiket úgy lenne érdemes meghallgatni, ahogy azt mi elkészítettük. Köszönöm a Spotifynak a megértést."

Rövide és tömören, Adele úgy érezte, hogy ha nem sorrendben hallgathatják meg az emberek a dalait az új albumról, akkor elrontaná a mű hangulatát.

A Spotify erre a kérésre pedig természetesen úgy válaszolt, hogy eleget tesznek az énekesnő kérésének és az új „30" albumot, csak így lehet majd hallgatni – sorrendben.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!