Az adoptálás akkor jó, ha szívből jön - ifaktor
Kevin és Frédéric von Anhalt egy képen

Frédéric von Anhalt csak a reklám és hírnév miatt fogadta örökbe a 27 éves férfit, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.


Kevin von Anhalt szinte már nincs többé. A 27 éves fiú újra visszakerül egyszerű életébe, miután Frédéric von Anhalt örökbefogadta, de nem tett eleget az elvárásainak. Gábor Zsazsa özvegye, sosem tekintette fiának a férfit, még csak nem is törődött vele. Hogy miért?

Azért, mert egy egyszerű reklám elemnek szánta. Mivel a fiú megjelenése és jelleme rendkívül karakteres, így azt gondolta, hogy bármely vállalkozását siker koronázza majd, ha vele promóztatja. Azonban sajnos a dicsőség elmaradt, a TV-s műsort, melyet volt hivatott új szintre emelni a fiú elkaszálták, így nincs többé szüksége Frédéricnek a „fiára”.

Természetesen az örökbefogadás teljes menetét, hivatalos úton lezongorázták. Viszont mivel a fiú teljes mértékben kizárta teendőit a család életéből és saját fényűző útjait akarta tovább szervezni ahelyett, hogy azt csinálta volna, amire kérték, így őt is kizárták a fényűzésből. A hír amint eljut a „trónörököshöz”, hidegzuhanyként fogja tarkón vágni, mondta Anhalt herceg.

„Kevin egy nagyon rendes srác, de túl fiatal még. Nem tudja, hogy mit csináljon. Éppen ezért vettem fontolóra, hogy az eddigi hat adoptált fiúnál egy idősebb lány örököst szeretnék. Olyasvalakire van szükségem, aki tudja, mi a felelősség, aki segíteni tud nekem, és továbbviszi a Zsazsával közös örökségünket. Ha a bírósági papírokban alaposan meg van indokolva, akkor egész könnyen felbontható egy adoptálás. Bizonyítani tudom, hogy Kevin szinte sosincs mellettem, állandóan utazgat, és nem úgy viselkedik, ahogyan egy támogató gyereknek kéne. Nem tudok már a férfiakban megbízni, ezért akarok most próbára tenni egy hölgyet, hátha nagyobb szerencsém lesz"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!