Agárdi Szilvia teljesen megvakult, majd szerelme is elhagyta - ifaktor
Agárdi Szilvia mögött nehéz időszak áll, hiszen amellett, hogy nemrég teljesen megvakult, két hete végleg véget ért párkapcsolata szerelmével, Krisztiánnal.


„Miután külön költöztünk látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat"

mondta a Borsnak az énekesnő.

Agárdi Szilvia azonban elárulta: vakságának semmi köze nincs a szakításhoz. Ugyan korábban pszichológus segítségére is szüksége volt a 26 éves énekesnőnek, aki aliglátóból teljesen vakká vált nemrég, amely akkor nagyon felzaklatta, de mára elfogadta.

„Sokat sírtam és kérdeztem magamtól, hogy miért pont velem történik ez? Aztán rengeteget beszélgettem a szüleimmel és rájöttem, hálásnak kell lennem a Jóistennek, hogy csak ennyi a bajom, és hallok, beszélhetek és egészséges a szervezetem. Lehetne minden rosszabb is és ezért továbbléptem."

– nyilatkozta a látásnak elvesztéséről Szilvi.

„A vakságomnak semmi köze nincs a szakításhoz! Arról van szó, hogy megismertük egymás közegét és bár próbáltuk, nem tudtuk elfogadni."

– zárta rövidre az ezzel kapcsolatos kérdést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Elizabeth Olsen testvérei ruháját viselte az Emmy díjátadón

Úgy gondolta Elizabeth Olsen, hogy itt az idő felhúzni azt a gyönyörű ruhát, amit testvérei, Mary-Kate és Ashley terveztek neki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!