Álarcos énekes: Fluor a kártyával leplezte le a Katicát - ifaktor

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.


Notár Maryt rejtette a Katica jelmez, ami már az első szereplése alatt gyanússá tette. A nyomozók teljes egyetértésben Maryt tippelték a Katica maszk alatt.

Mivel Maryt a szuperkártyák segítségével leplezték le, így a helyére rögtön került egy másik jelmez is: a Víziló. A kártya felhasználása már harmadszorra történt meg az idei évadban, így már csak egyszer használhatják ezt a bónuszt a nyomozók.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Vissza a jövőbe: TikTok karrierek kezdete

Kedvenc TikTokkered a mi kérésünkre újra alkotta élete első TikTok-videóját, amit karrierje elején készített. Ezen kívül azt is elárulta, szerinte mi a sikere titka. Sorozatunkkal azt szeretnénk szemléltetni, hogy mekkora változáson estek át hazánk legnépszerűbb TikTokkerei a kezdetekhez képest. Első rész: Szolnoki Tímea.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!