Álarcos énekes: Kiszel Tündét rejtette a Kacsa álarc - ifaktor

Végre kiderült, hogy melyik sztárt rejti a kacsa maszk az RTL Klub nagysikerű showműsorában, az Álarcos énekes ma esti adásában.


Kiszel Tünde rejtőzött a Kacsa álarca alatt!

"Az RTL-klub nagyszabású show műsorában az ÁLARCOS ÉNEKESBEN én voltam a KACSA! 🦆🐥💛 Nagyon jól éreztem magam a műsorban. Élveztem minden percét! 🎭🦆❤️Kihívás, megmérettetés nagy kaland volt! 🦆🐥❣️ Érdekes és izgalmas érzés volt az Álarcos énekes színpadán lenni! ✨💛❤️Köszönöm a felkérést, a lehetőséget és a sok segítséget a stábnak, a szerkesztőknek, producereknek, énektanárnak, koreográfusoknak, jelmeztervezőknek, öltöztetőknek … és Mindenkinek Akivel együtt dolgozhattam! 🙏🥰❤️Felejthetetlen élmény volt számomra! 🦆🐥💛❤️#álarcosénekes #rtlklub #kacsa 🦆🐥💛❤️😘"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!