Ezért nem kerül idén képernyőre az Álarcos énekes - ifaktor
Álarcos énekes
Jön az Álarcos énekes harmadik évada
Jön az Álarcos énekes harmadik évada

Ezért nem kerül idén képernyőre az Álarcos énekes

A nagysikerű Álarcos énekes című műsortól egy időre elbúcsúzhatnak a nézők. Ezt nem azt jelenti, hogy többet nem lesz képernyőn, de most egy nagy dobással készül a csatorna.


Bár igazán nagy nézettségnek örvendhetett tavaly az Álarcos énekes, idén a csatorna úgy döntött, még sem fog képernyőre kerülni. Azonban helyette egy teljesen új típusú műsort láthatnak majd a nézők.

“Az Álarcos énekes idén nem kerül képernyőre, de ez nem jelenti azt, hogy örökre elköszönnénk tőle. Természetesen a nézők nem maradnak látványos showműsor nélkül. A világszerte nagysikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel”

– árulta el az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs igazgatósága.

Azt, hogy ki fogja vezeti a Tehetség első látásra című műsort még nem tud. Több népszerű televíziós személyiség neve is szóba jöhet, mint Kasza Tibi, Till Attila vagy akár Majka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!