Itt a világ leghíresebb albumának folytatása? - ifaktor
Kanye West
Itt egy üzenetváltás Kanye West Moneybagg YO között, ahol a DONDA album megalkotója felkérte a rappert, hogy csatlakozzon hozzá a folytatásban.


A memphisi rapper Moneybagg YO nemrég posztolt egy képet, amin Kanye Westtel történt üzenetváltását leplezte le. A szövegből szinte azonnal kiderül, hogy Ye már a DONDA2-re készül és ehhez gyűjti be azon közreműködők listáját, akiket méltónak tart arra, hogy a világ egyik legsikeresebb albumán szerepelhessenek.

A hírek azután érkeztek ,hogy a rapper Antonio Brownnal egyetemeben egy stúdióba igyekezett, ahol már meg is kezdték a munkálatokat. Egy másik világhírű rapper The Game, pedig Instagramon posztolt egy közös képet, ahol együtt látható a díszes társaság.

Moneybagg YO posztját a TIDAL zene-streaming alkalmazás Twitter-oldala is megosztotta, ahol Kanye felkéri a rappert, hogy működjenek együtt.

Ezen munkának gyümölcséből pedig könnyen elképzelhető, hogy ebben az évben csemegézhetünk is majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!