Gyilkosság miatt törölte profilját Alec Baldwin? - ifaktor
Alec Baldwin

A Rust című film Alec Baldwin mostani projektje, azonban a napokban adott interjúja után, törölte magát Twitterről.


A kérdés, hogy gyilkosság miatt törölte-e magát Alec Baldwin, továbbra is nyitott. A mostani időszak nem éppen kedves a színésznek. Sorra történnek körülötte a tragédiák, amikkel szemmel láthatólag nehéz megbirkóznia lelkileg.

Legelsőként az új filmje forgatása közben, egy kellékpisztollyal agyonlőtte az egyik operatőrt, aki a sérüléseit követően, elvesztette életét. Majd szintén a forgatás margójára írható, amit részletesebben megírtunk már, hogy egy mérges pók úgy megharapta egy másik munkatársát, hogy le kellett amputálni a kezét. Ha ez magában pedig nem lenne elég, akkor most egy másik emberről viccelődött kijelentése teljesen sakk-mattba tette Baldwint.

Ennek pedig következménye az lett, hogy letörölte magát a közösségi médiáról és úgy döntött, hogy egy kicsit visszavonul. Azt nem tudni, hogy a forgatás egyelőre zajlik-e még, vagy teljesen berekesztették, de az biztos, hogy nem a szerencse és siker angyalai ülnek rajta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!