Alec Baldwin másik munkatársát is tragikus baleset érte - ifaktor
Alec Baldwin zakóban és ingben

A jelek szerint nem jó ómen mostanában Alec Baldwin társaságában lenni. Először véletlen meghalt egy munkatársa, most pedig amputáció közelébe került egy másik.


Egy újabb horrorisztikus esetnek lehettek szemtanúi a „Rust" című filmen dolgozó emberek. A film főszereplője Alec Baldwin, nem rég lelőtte az egyik producert, aki belehalt sérüléseibe, most pedig egy másik munkatársa került életveszélyes helyzetbe.

Az ott dolgozó kollégát egy rendkívül veszélyes mérges pók harapta meg, ami miatt azonnal kórházba szállították. A méreg, amelyet befecskendezett a pók a férfi testébe, azonnal hatni kezdett. Belilult az egész karja, valamint több helyen is feldagadt. Az anyag tovább terjedését pedig a kórházban sikerült megállítani úgy, hogy felvágták a férfi karját.

Jason Miller az egyik jeleneten dolgozott Új-Mexikóban, ahol a pók megmarta. A férfi édesanyja szerint elképzelhető, hogy amputálni kell Jason karját, ami miatt perre fog menni a filmgyártóval. Kegyetlen fájdalmai vannak, valamint minden bizonnyal bőrátültetést kell alkalmazni rajta, hogy a karja meggyógyuljon.

Ez az eset pedig nem is lehetne szörnyűbb, ugyanis a múlt hónapban a főszereplő Alec Baldwin egy kellékpisztollyal lelőtte a filmen dolgozó egyik producert, Halyna Hutchinst. Egy biztos, Baldwin közelében lenni, most nem a legbiztonságosabb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!