Alec Baldwin lelőtte munkatársát, most mindenki perre megy! - ifaktor
Alec Baldwin egy interjún
Ez a tragédia nem csak Alec Baldwin karrierjébe, de könnyen lehet, hogy súlyos pénzeibe fáj majd.


A filmes szakma egyik banális tragédiájának lehettünk fültanúi még 2021 végén, amikor az Alec Baldwin főszereplésével, éppen az egyik Santa Fe-i farmon forgatott jelent közben, egy halálos és egy könnyebb sérülést okozott kollégáinak.

Baldwin a külvilágban a légynek sem tudna ártani, így rendkívül megviselte az eset. A fegyvert, amelyet az egyik jelenetnél akartak használni, az egyik munkatársa vaktöltény helyett, igazival töltötte meg. Baldwin állítása szerint meg sem húzta a ravaszt, ami végül átment az egyik munkatársának, Halyna Hatchins operatőr testén és a rendező Joel Souza vállában landolt. A nőt azonnal kórházba szállították, de sajnos életét vesztette. Mostanra a család mindent elkövetett, hogy bepereljék Baldwint és a csapatot, de nem csak ők, hanem többen is per benyújtása mellett döntöttek. Ez pedig alighanem a film és lehetséges, hogy a színész karrierjének végét is jelenti.

Ennek a tragikus balesetnek, pedig Halyna családja is áldozatul esett. Az operatőrnek ott volt élete szerelme, a férje és a 9 éves gyermekük, Aldous.

Halyna ügyét képviselő Brian Panish, így nyilatkozott az ügyről:

„(A férfi) Elveszítette feleségét, aki élete szerelme volt és a gyermekük pedig az édesanyját. Ennek soha nem szabadott volna megtörténnie.”

Balwin mellett még 7 név szerepel a pereskedés listáján. Ryan Smith, Allen Cheney, Nathan Klingher, Ryan Winterstern, Anjul Nigam, Matthew DelPiano, de a stábtagok közül is Sarah Zachry, Dave Halls, Hannah Gutierrez Reed, Gabrielle Pickle, Seth Kenney és a többiek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!