Aleet kísérti a múltja - ifaktor
Manuel és Alee.
X-Faktor: Kiakadtak a nézők Manuel túl laza viselkedésén
Instagram/@xfaktorhun

Aleet kísérti a múltja

Alee egy igazán őszinte Instagram-bejegyzéssel reagált, a rajongói aggódó üzeneteire. Az énekes elárulta, miért tűnt el mostanság a közösségi oldalaktól.


Alee több rajongójának is feltűnt, hogy az énekes nem igazán aktív a közösségi média oldalain és ezt szóvá is tették neki. A fiatal tehetség most legújabb Instagram-bejegyzésében osztott meg egy sejtelmes szöveget, amelyben elmondja, hogy nehéz időszakon ment keresztül.

Alee nagyon fiatalon került bele a zenei életbe és folyamatosan szembe kell nézni a szakmai kihívásaival, amely nem könnyű feladat. Nem titok, hogy nehéz körülmények között nőtt fel és ebben az új időszakban sokszor kísérti a múltja.

,,Gondoltam pár mondatban végre beszélek kendőzetlenül, őszintén arról hogy mi történik velem. Mint ahogy észrevettetek eltűntem a Social media világából. Posztoltam párat nektek, letudtam a kötelezőket, de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni minden rendben, boldog vagyok és csinálom, amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be, de ez még semmi ez csak egy kezdet, írom a zenéket, kipróbálok új dolgokat, de keresem magam. Akármennyire céltudatos vagyok, akármennyire ott vagyok fejben ez egy hatalmas változás az életemben, ami kihat rám mentálisan. Nem fog széttörni a nyomás nem futamodok meg, nem tűnők el. Csinálni fogom azt, ami miatt még pozitív tudok maradni. Csak ez most egy ilyen időszak srácok, es megszeretném köszönni, hogy mellettem vagytok es minden koncerten tomboltok! Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenemmel, a külsőmmel, a személyiségemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Aleet fogtok kapni, aki azt csinálja, ami ő, amit szeret, amit boldogan motiváltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő, hogy visszataláljak magamhoz. Úgyhogy ne csüggedjetek, készülnek az új zenek csak időbe telik mire mentálisan rendbe teszem a múltat es a jelent, ami kisert néha. Veletek maradok és csinálom, amihez a legjobban értek, magamat adom es zenélek leszarva a negatív embereket es a negativitást magam korul! 🖤🎶💚”

-írta Alee az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!