"Mennyire egy ostoba vagy Te" - írta Alekosz az énekesnőnek - ifaktor
Nagy Alekosz és Szőcs Reni egy közös képen

Szőcs Reni úgy döntött, hogy meg kell ossza a világgal, milyen megalázó stílusban fogadta Alekosz a kimondatlan „NEM”-et.


Szőcs Reni jelenleg az egyik legtehetségesebb fiatal énekes, akire fényes jövő vár, ha továbbra is így építi karrierjét. Azonban most egy olyan képernyőfotót osztott meg, amire egyáltalán nem büszke, viszont szerinte a világnak tudnia kell erről.

Nagy Alekosz még 2021 májusában csúszott be Reni privát üzenetei közé, majd rá egy napra, már egy kötetlen beszélgetős sétára is invitálta a 22 éves énekesnőt. Ám erre az üzenetre nem válaszolt Reni, mondhatni levegőnek nézte Alekosz felkérését. Majd ezt követően Alekosz egy egyszerű, de rendkívül alpári megjegyzést hagyott az énekesnőnek.

„Mennyire egy ostoba vagy te!”

- írta a szívtipró, aki Reni egyik Facebbok-történetére reagált.

Ezt követően pedig az énekesnő úgy döntött, hogy megosztja mindenkivel ezt a képet, hogy fény derüljön arra, milyen stílusban kezelte Alekosz a visszautasítást.

Facebook / Szőcs Renáta hivatalos oldala

“Szerencsére leginkább pozitív, kedves üzeneteket kapok tőletek, de sajnos vannak negatív kivételek is. A legtöbbször, ha bántó üzenet érkezik, megpróbálom azt is helyén kezelni, és a pozitív visszajelzésekből merítkezni. Most azonban megosztom veletek Nagy Alekosz sértő és felháborító üzenetét. Azért teszek így, mert egy közszereplő nem hogy kivételt élvez, de még inkább fontos volna, hogy az alapvető emberi normákat be tudja tartani. Neki ez nagyon nem sikerült. Többszörösen sikerült megaláznia mint nőt, és mint erdélyi magyart is”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!