Alighogy vége, máris itt a ráncfelvarrott Kardashian-reality - ifaktor
A Kardashian-család visszatér a képernyőkre, mégpedig a Hulu streaming szolgáltató és egy valóságshow keretein belül.


Kim, Khloe és Kourtney kedden kezdték el forgatni új valóságshowjukat Malibuban. Kim úgy tűnik megtartja a Met-gálán bemutatott stílusát, ami az arcának ismét majdnem teljes lefedését hozza magával. Kourtney egy laza sárga topban és kék farmerban, míg Khloe már a malibui őszre készül.

TMZ

A Kardashian-család 14 év után otthagyja a tv-t és áttérnek a nemzetközi streaming szolgáltatásra. A „Keeping Up With The Kardashians" című sorozat hatalmas világhírt hozott a lányok számára, de nem ezen kötelékek berkein belül gyártanak új tartalmakat. Az új sorozat részeit a Hulu streaming szolgáltatóra előfizetők láthatják majd.

Egy több éves szerződést sikerült kötni a Huluval, így az egész világon látható lesz a Kardashian-lányok további élete és drámái. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e érdemi változás a sorozat alapjaiban, vagy minden folytatódik ugyanúgy, ahogy eddig, csak egy szélesebb „sugárzású" körben.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!