Alighogy vége, máris itt a ráncfelvarrott Kardashian-reality - ifaktor
Kim Kardashian egy golf kocsiban pózol fekete felsőben és napszemüvegben
A Kardashian-család visszatér a képernyőkre, mégpedig a Hulu streaming szolgáltató és egy valóságshow keretein belül.


Kim, Khloe és Kourtney kedden kezdték el forgatni új valóságshowjukat Malibuban. Kim úgy tűnik megtartja a Met-gálán bemutatott stílusát, ami az arcának ismét majdnem teljes lefedését hozza magával. Kourtney egy laza sárga topban és kék farmerban, míg Khloe már a malibui őszre készül.

TMZ

A Kardashian-család 14 év után otthagyja a tv-t és áttérnek a nemzetközi streaming szolgáltatásra. A „Keeping Up With The Kardashians" című sorozat hatalmas világhírt hozott a lányok számára, de nem ezen kötelékek berkein belül gyártanak új tartalmakat. Az új sorozat részeit a Hulu streaming szolgáltatóra előfizetők láthatják majd.

Egy több éves szerződést sikerült kötni a Huluval, így az egész világon látható lesz a Kardashian-lányok további élete és drámái. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e érdemi változás a sorozat alapjaiban, vagy minden folytatódik ugyanúgy, ahogy eddig, csak egy szélesebb „sugárzású" körben.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!