TOP3 magyar rádiós, akiket menesztettek állásukból - ifaktor
Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani

TOP3 magyar hang, akikre nap mint nap jó kedvűen ébredt Magyarország, mégis egyik pillanatról a másikra, elvesztették állásukat.


Több olyan rádiós sztárral találkozhatunk Magyarországon, akik éltek-haltak munkájukért, mégis a felettük álló erők úgy döntöttek, hogy nem kell többé az addigi csatornánál dolgozni. Ezekből a személyekből, összeszedtük a TOP3 „áldozatot”.

Bochkor Gábor - Lovász László

Instagram / @bochkor_radioshow

Gáborék a Music FM foglalkoztatásában vezették a reggeli műsort, akiknek egyik nap azt mondták, hogy „Sziasztok!”. Februárban úgy döntött a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság, hogy nem hosszabbítja meg az állomás műsorszolgáltatási szerződését. Ezen felül pedig sem búcsúban, sem pedig elköszönési lehetőségben nem részesítették Gáborékat, így távozniuk kellett. Nem maradtak azonban sokáig munka nélkül, ugyanis a Retro Rádió új reggeli műsorában kapott helyet Bochkor és társa Lovász László, akivel együtt jött el a Music FM-től. A sors fintora, hogy a Retro Rádió akkori reggeli műsorának műsorvezetőit pedig Bochkorék miatt menesztették, akik pedig az újonnan induló Manna Fm-hez csatlakoztak.

Harsányi Levente

Instagram / @adalonline

Még novemberben derült ki, hogy a Petőfi rádió egy komoly átalakuláson megy keresztül, így pedig több munkatárs, köztük Harsányi Levente is leköszönt addig betöltött pozíciójából. Mivel előre ezt a média szolgáltató nem közölte, így szinte mindenkit meglepetésként ért a hír. Levente az nlc.hu-nak adott interjút, amiben elmesélte, hogyan érintette őt ez a lépés és arra is kitér, mivel tölti napjait így, hogy nem kell minden reggel hajnalban kelnie.

Sebestyén Balázs - Rákóczi Feri - Vadon Jani

Instagram / @radio1hungary

A Danubius rádión a Pirítóssal kezdődött minden, aztán a Class FM megalakulásakor Balázsék is struktúrát váltottak. Megalakult a Morning Show, amire a magyar rádiózás három nagyágyúja tökéletes jelentkező volt. 2016-tól kelhettek a rádiót hallgatók minden áldott reggel Balázsék hangjára és szókimondó stílusára. Ezt statisztikai adatokkal is bizonyították, hogy rettentő nagy sikere volt az emberek között. Amikor viszont a semmiből megszűnt a Class FM, vele együtt Balázsék munkája is, a rádió hallgatók is megijedtek. Nagyon sokan szerették a Morning Showt, de menniük kellett. Ekkor érkezett Andy Vajna, akinek rádiója a Rádió1 lehetőséget kínált Balázséknak, hogy mindhárman ott folytathassák a pályafutásukat. A srácoknak nagyon tetszett az ötlet, hiszen találkoztak az elképzelések és a stílusbéli egyezések az eddigi műsor stílusa és az új rádió stílusa között. Így immáron 5 éve a Rádió1-en kelhet a magyar nép Balázsék hangjára, akiknek műsora egy névváltoztatáson is keresztülment közben, így mostanra, „Balázsék” néven szerepelnek a csatornán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!