A "Bűbájos boszorkák"  sztárja botrányos kapcsolata - ifaktor
Alyssa Milano és Shannon Doherty a Bűbájos boszorkákban
A sorozatban Phoebet és Prut alakító Alyssa Milano és Shannon Doherty kapcsolata annyira botrányos volt, hogy már idővel a forgatás kárára ment a köztük lévő feszültség. Milano most elmondta, mi volt ennek az oka továbbá, hogy jelenleg milyen kapcsolatban állnak.


Alyssa Milano és Shannen Doherty a Bűbájos boszorkák című sorozatban szereztek nagyobb hírnevet maguknak. Akkor elég viharos kapcsolatukról volt hangos a sajtó. Olyan szinten eldurvult köztük a helyzet, hogy a végén képtelenek voltak együtt dolgozik és a Pru karakterét alakító Doherty távozott a sorozatból.

Alyssa Milano nemrég megjelent könyvében mesél többek között az akkori forgatások nehézségeiről. Elismeri, hogy most már máshogy állna a dolgokhoz, mint akkor tette. Továbbá azt is elmondta, hogy a nézők számára is észrevehető volt a feszültség kettőjük között. Sokkal inkább versengés zajlott köztük, nem pedig testvériesség. Hiszen egy nagyon szoros nővér-húg kapcsolatot ápolták a sorozatban, de mégis a magánéletben annyira nem tudták elviselni egymást, hogy a producerek végül úgy döntöttek kiírják Dohertyt a sorozatból.

Milano arról is vallott, hogy most milyen kapcsolatot ápolnak színésznő társával. Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, az 50 éves színésznő, azóta küzd a betegséggel, ugyanis miután legyőzte másodszor is kiújult nála a rák. Most a negyedik stádiumban van, ami azt jelenti, hogy már áttétek alakultak ki más szerveiben is. Amikor Alyssa megtudta a hírt, azonnal felkereste volt kolléganőjét és azóta havonta egyszer biztosan beszélnek. Milano örül, hogy most már eljutott erre a szintre a kapcsolatuk és bánja, hogy régen nem tudtak kijönni, mert tiszteli és nagyon tehetséges színésznőnek tartja Dohertyt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!