Amanda Seyfried karrierje egy meztelen jeleneten múlott - ifaktor
Amanda Seyfried

A Mamma Mia! sztárja meglepő vallomással állt nemrég a nyilvánosság elé.


2017-ben indult a #MeToo botrányt, amely során világhírű sztárok árulták el a nyilvánosságnak, hogyan váltak szexuális zaklatás áldozataivá. Ezzel is bátorítottak minden nőt és férfit, hogy nyíltan vállalják zaklatásukat, annak érdekében, hogy minden tettes megkapja a hatóságoktól a büntetését. A #MeToo eredménye nem csak a fokozott iparági tudatosság és az intimitás-koordinátorok jelenléte, hanem az a tény is, hogy maguk a fiatal színészek is nagyobb felhatalmazást kapnak a megszólalásra, és támogatást, amikor ezt megteszik.

Amanda Seyfried állítása szerint viszonylag érintetlen maradt ebben a témában, azonban ez nem azt jelenti, hogy nem érték kellemetlen pillanatok színészi karrierje során. Amanda 19 éves korában bevállalt egy olyan jelenetet, ahol meztelenül kellett szerepelnie. Bár a színésznő pontosan nem árulta el, melyik filmről van szó, akkoriban a Bajos Csajok filmet forgatta.

,,Előfordult, hogy 19 évesen már fehérnemű nélkül mászkáltam a kamerák előtt – hihetetlen, nem? Hogy történhetett ez? Hát persze, úgy, hogy nem akartam problémázni és azt sem, hogy kirúgjanak"

-nyilatkozta a színésznő.

Akkoriban még nem használtak intimitáskoordinátorokat a forgatások során, ami viszont ma már bevett része a filmkészítésnek. Ennek a stábtagnak a munkája, hogy a színészek jól érezzék magukat a szexjelenetek forgatása során, továbbá egyfajta mediátor szerepet is betölt a színészek és a rendező között.

Amanda Seyfried nagy tiszteletet vívott ki az elmúlt két évtizedben az iparágban, amit véleménye szerint nem is a munkájának és a közelmúltbeli elismeréseknek köszönhet, hanem korának.

„36 éves vagyok, és tudom, hogy ki vagyok."

-mondta a színésznő, aki szerint már nem függ sem anyagi jóléte, se, pedig hírneve egy szerepen, ezért bátran mond ellent a rendezőknek.


Ne hagyd ki!