Megszólalt Elon Musk, akivel A. Heard megcsalhatta J. Deppet - ifaktor
Elon Musk fekete zakóban

Johnny Depp és Amber Heard kalamajkájában Elon Musk neve is felmerült, aki most egy Twitter-kommentben kívánt minden jót.


Elon Musk végre megszólalt, hiszen az ő neve is szóba került a nem rég véget ért tárgyaláson, ami Johnny Depp és exe, Amber Heard között zajlott.

A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója rögtön azután kezdett randizni a színésznővel miután az különvált a színésztől. Ugyan egy fontos tanúként tartották nyilván, ő azonban mégsem tett vallomást a bíróságon. Most azonban egy Twitter-kommentben kívánta a legjobbakat mindkét félnek.

A bírósági tárgyaláson Depp megvádolta Heardot, hogy a házasság alatt is szoros kapcsolatot, viszonyt ápolt a milliárdossal. Erre pedig azért került sor, mert a házasságuk végét követően, szinte azonnal találkozgatni kezdtek úgy, mintha eddig is azt tették volna. Amikor ez a vád napvilágot látott Musk sajtósa a következőt nyilatkozta:

„Elon és Amber egészen 2016 májusig nem is, aztán pedig közel sem gyakori jelleggel találkoztak. A kapcsolatuk csak utána vált románccá.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!