Dokumentumfilm lesz az Amber Heard és Johnny Depp botrányból? - ifaktor
Johnny Depp és Amber Heard két képe egymás mellett

Az utóbbi időben már a csapból is Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere folyik. Szinte az egész világ két táborra oszlott: az Ambert támogatók és a Johnnynak szurkolókra.


A Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában Dudás Viktor filmszakértőt kérdezték arról, hogy a rágalmazási per során előkerülő abszurd történetek mennyiben befolyásolják a két színész karrierjét.

A szakértő elmondta, hogy nagy valószínűséggel sokban befolyásolja ez az ügy a karrierjüket, főként, hogy mindkettőjüké leáldozóban volt az utóbbi években.

Az eseményeket szinte az egész világ követi, főként a színészek nagy rajongói, így adta magát a kérdés Istenes Lászlótól, hogy lehet-e számítani a jövőben a pereskedésről készülő dokumentumfilmre?

,,Szerintem működne. Biztosan rágyúrt már erre valaki és készül a dokumentumfilm az eseményekről, hiszen téma van bőven. Az, hogy Amber a szakítás után Elon Maskkal időtöltés jelleggel járt, ez is egy különleges dolog, azóta már Johnny Depp is boldogult mással"

- mesélte a szakértő a műsorban, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy valóban elkészül a dokumentumfilm.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!