Amber Heard hazudott Johnny Deppel folytatott perében - ifaktor
Amber Heard fekete ruhában.
Amber Heard-öt egy sminkmárka buktatta le. A színésznő a tárgyalóteremben mutatta be a bizonyítékokat, amelyekről kiderült: hamisak.


Hét eleji nyitóbeszédében Amber Heard ügyvédje, J. Ben Rottenborn felmutatott egy sminkkészletet a bíróságon, amit állítása szerint ügyfele használt az őt ért bántalmazások nyomainak eltakarására.

„Hallani fogják Amber tanúvallomását arról, hogy hogyan kellett összekevernie a színeket ahhoz, hogy elfedje az őt ért bántalmazások nyomait. Sajnos igencsak gyakorlott lett benne”

– állította Heard jogi képviselője.

Viszont a terméket piacra dobó kozmetikai márka megcáfolta Heard ügyvédjének azon állítását, miszerint a színésznő a terméküket használta volna a Johnny Depp-pel kötött házassága során elszenvedett zúzódások elfedésére. A szóban forgó terméket ugyanis 2017-ben kezdték forgalmazni, egy évvel azután, hogy Heard és Depp már külön voltak.

Az egykori szerelmesek 2015-ben házasodtak össze, majd két évvel később már el is váltak. Ezután Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, majd távoltartási végzést is benyújtott ellene. A Karib-tenger kalózai sztárja mindent tagadott, sőt beperelte a brit Depp éppen ezért rágalmazás vádjával beperelte exét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!