Kevesebb szerepért, kórházba tették Amber Heard karakterét - ifaktor
Amber Heard reggelizik egy fehér ingben

Amber Heard jelenlegi pereskedésének eredménye, hogy a Warner Bros. döbbenetes módon leredukálta a szerepét a következő Aquaman filmben.


Amber Heard és Johnny Depp tárgyalása jelenleg is tart, ennek hozadéka pedig egy olyan szankció, amely a színésznő karrierjét akár romba is döntheti. A tárgyaláson a DC Films elnöke, Walter Hamada is tanúskodott, aki elmondta, miért és hogyan csökkentették Amber Heard karakterének szerepét a soron következő, legújabb Aquaman filmben.

Szerinte a kémia sem működött igazán a film főszereplőjével, Jason Momoaval, valamint a jelenlegi helyzet miatt kénytelenek voltak szankciókat hozni. Heard velős szerepet kapott a filmben mint Mera, de ez mostanra megváltozott.

Szerkesztésben meg tudták oldani, hogy a karakter vonala az első filmben megváltozzon, de túl sok erőt emésztett fel ez az egész.

Az ügyben egy másik személy, Kathryn Arnold is vallomást tett, aki jelenleg szórakoztató ipari szaktanácsadóként van nyilvántartva. A beszédében elmondta, hogy Heard szerepe jócskán meg lett vágva, és hogy karaktere, Mera egy kórházba kerül, ami miatt képtelen egyéb jelenetekben részt venni.

Arnold hozzátette, hogy Mera karaktere, akinek szerepét sikerült úgy megmásítani, hogy várandósság jeleit mutassa Arthur Curryvel való kapcsolatából, kórházba került, ami vagy egy sérülés vagy a szülés folyamatának végállomása lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!