Amber Heard: "Alig éltem túl Johnnyt, de túléltem" - ifaktor
Amber Heard egy fotózáson

A jelenleg is zajló Depp kontra Amber Heard tárgyaláson, az ex feleség elmondta, egy dolog miatt nem adott be pert testisértés miatt.


Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásából már egy konkrét film készülhetne. Legutóbbi vallomástételkor, az ex feleség több dolgot is nyilvánosságra hozott, köztük azokat az érzelmi vívódásokat, amiken keresztül kellett menjen volt férjével.

„Sajnálatos módon ez az egész igaz. Alig éltem túl, de túléltem.”

- mondta Heard a bíróságon.

„5 éven keresztül próbáltam védeni Johnnyt és a titkát.”

A vallomásában arra is kitért, hogy csakis azért nem nyújtott be soha testi sértés miatt pert a bíróságra, mert meg akarta védeni exét.

„Meg voltam rémülve és koránt sem volt egyszerű a helyzet, ugyanis az az ember akitől féltem, ugyanaz volt, mint akit szerettem.”

Majd kitért arra, hogy végül miért vette a bátorságot, hogy 2015-ben elváljon Depptől.

„Tudtam, hogy ha nem teszem meg, tényleg nem fogom túlélni. Rettegtem, hogy ez nagyon rosszul fog elsülni számomra, de nem igazán akartam őt elhagyni.”

Heard arra is kitért, hogy a jelenleg is zajló per miatt, az Aquaman című film folytatásából is kitették úgy, hogy velős szerepe volt az eredeti forgatókönyv szerint.

„Keményen harcoltam, hogy bennmaradjak, de ők nem akartak engem látni a filmben.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!