Amber Heard testvére is nyilatkozott - ifaktor
Amber Heard egy sivatag közepén

Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásának végeredménye kedvezőtlenül jött ki a színésznő számára, akit 10,4 millió dollár megfizetésére kötelezett a bíróság rágalmazásért és rossz hírnév keltésért.


Johnny Depp és Amber Heard 6 hétig nyúló pere az egyik leghosszabb és legérdekesebb jogi huza-vona az amerikai perek listáján. Úgy Heard, mint a színész elképesztő részletekről rántotta le a leplet a korábbi kapcsolatukból. A bíróság végül Deppnek adott igazat, amivel Heardöt 10,4 millió dollár kártérítés megfizetésére kötelezte.

A színésznő testvére egy Instagram-posztban fejezte ki, hogy akármi is történik, ő büszke, hogy a színésznő kiállt az igazáért, hogy tanúskodott ennyi időn keresztül és hogy megannyi embert bátorított arra, hogy kimondják az őket ért sérelmeket.

„Tegnap, ma és holnap, mindig büszke leszek rád, amiért kiálltál magadért és tanúskodtál Virginiában és az Egyesült Királyságban is, sok ember hangja voltál, akik nem tudnak beszélni azokról a dolgokról, amelyek zárt ajtók mögött zajlanak. Mindegy. Annyira sajnálom, hogy ez nem tükröződött az esküdtszék döntésében, de soha nem mondok le rólad, és senki sem, aki melletted áll. Örökké melletted”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!