Ambrus Attila örökre leteszi a viszkit - ifaktor
Ambrus Attila fehér ingben.

Ambrus Attila szélsőséges elhatározásra jutott az alkohollal – ezen belül a whiskyvel – kapcsolatban.Ugyan többször meggyűlt már a baja az itallal Ambrus Attilának, de csak mostanra jutott arra az egyértelmű elhatározásra, hogy végleg megválik szenvedélyétől.

A "gúnynevét", a Viszkist is onnan kapta, hogy bankrablásai előtt egy pohár viszkit ivott a rabláshoz közeli kocsmákban.

Ambrusnak visszatérő problémái voltak alkoholizmusával, amely a járvány alatt olyan szintre jutott, hogy tarthatatlanná vált. Ekkor jutott arra az elhatározásra, hogy végleg megválik kedvenc italától.

„Próbálom háttérbe szorítani a piát, mert ugye a májamnak is van egy kapacitása. Fatalista és hedonista ember vagyok, mindig a végletekig megyek: ami a csövön kifér. Kérdés, hogy meddig fogom tartani ezt a fogadalmat... Bízom benne, hogy sikerül legalább egy bizonyos ideig mellőznöm a whiskyt”

nyilatkozta a Blikknek Ambrus, aki még csak néhány hete él kedvenc itala nélkül, de a piálást nehezen tudja megfékezni.

„A legfőbb probléma az, hogy én nem szeretek félig berúgni. Azt mindig is pénzkidobásnak és felesleges időtöltésnek tartottam”

– ismerte el Attila.

„Muszáj most már változnom, van két gyerekem, akiket mindenképpen szeretnék felnevelni, felelősséggel tartozom értük. Azt nem tagadom, hogy egy-két sör vagy fröccs jólesik, főleg ha meleg van, vagy ha dolgozom, de a mértéktartáshoz még mindig szoktatnom kell magam.”

– zárta a Viszkis rabló, aki azért végleg nem hagyott fel az ivással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!