Amy Winehouse szülei eladták az énekesnő személyes tárgyait - ifaktor
Amy Winehouse
Amy Winehouse szülei még lányuk fehérneműjét is elárverezték a hétvégén, más személyes tárgyaival együtt. Azonban az aukció bevételének egy része az énekesnő nevét viselő alapítványhoz került.


Amy Winehouse tíz évvel ezelőtt, 2011-ben vesztette életét alkoholmérgezésben. Szülei ennyi idő eltelte után úgy döntöttek, megválnak - részben egy jó ügy érdekében - lányuk személyes, továbbá ikonikus szakmai karrierjéhez kapcsolódó dolgaitól.

Mintegy 800 tételes aukcióra került sor Beverly Hillsben. A különböző ruhadarabok, táskák és más tárgyak jóval a becsült ár felett keltek el. Amy szívalakú, piros Moschino táskája a becsült 20 ezer dollár helyett 205 ezer dollárért kelt el. Más holmijai, mint fehérneműi, gitárja, plüssállatai vagy akár születésnapi köszöntő kártyája is a várt bevétel többszőrösét hozták.

A szülők fontosnak tartották, hogy olyan személyekhez kerüljenek az emléktárgyak, akik igazán nagy rajongói voltak Amy Winehousenak és őszintén megbecsülik az ereklyéit. Az aukcióból befolyt bevétel egy részét pedig az Amy Winehouse Alapítványnak utalták, amely az alkohol- és drogfüggőségtől próbálja megmenteni a fiatalokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!