Andrew Garfield elárulta, hogy hazudott az új Pokemberről - ifaktor
Andrew Garfield

A legújabb Pókember filmben Andrew Garfield is feltűnik, ugyanakkor elmondása szerint egy idő után már könnyedén ment neki a hazudozás.


Andrew Garfield beismerte, hogy egy idő után már nem esett nehezére azt mondani, amit kértek tőle, hogy ezzel se fedje fel a legújabb Pókember film izgalmas részleteit.

„Inkább stresszes volt, de valahogy furcsán jó érzés is volt.”
„Voltak pillanatok amikor azt mondtam magamnak, hogy ’Édes Istenem, de nem szeretek hazudni.’ Nem vagyok jó hazudozó, de a játék részeként fogtam fel. Ezek után pedig továbbra is a karakter egy rajongójaként képzeltem el magamat, ami valljuk be, nem volt nehéz feladat.”

A 38 éves színész elmondta, hogy:

„Megkérdeztem magamtól, hogy ’Vajon mit szeretnék tudni ilyen helyzetben?’ Akarnám, hogy játszadozzanak velem? Akarnám, hogy hazudjanak nekem? Akarnám, hogy mindig találgassak? Akarnám, hogy ott derüljön ki minden a moziban? Akarnék találgatni, találgatni s találgatni?’”

A válasz ezekre a kérdésre egyértelmű volt.

„Szeretném, ha a színész egy hihetetlen jó alakítással meggyőzne, hogy nincs benne. Hogy aztán a moziban eldobjam az agyamat, hogy a megérzéseim pedig jók voltak. Ezt akarnám.”

mondta Garfield.

Tobey és én azt akartuk, hogy ez a Pókember Tom Holland Peter Parkeréről szóljon és az ő utazásáról. Mi csak ott voltunk, hogy támogassuk őt. Isteni móka volt."

tette hozzá a színész.

Garfield a Pókember: Nincs hazaút című filmben tűnt fel legutoljára Tom Holland és Tobey Maguire társaságában, ami már rögtön a nyitóhétvégén átlépte a 1,5 milliárd dollárnyi mozis bevételt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!