Andrew Garfield még saját ex-barátnőjét is átverte - ifaktor
Andrew Garfield pókember jelmezben

Andrew Garfieldnak nem csak az egész világnak, de a számára egy nagyon fontos embernek, ex-szerelmének is hazudnia kellett a Pókember kimenetelét illetően.


Mint ahogy azt már megírtuk, Andrew Garfield az egész világot becsapta. Arról pedig, hogy mennyire könnyű volt neki ezt megtennie az alábbi cikkünkben olvashattok. Mostanra azonban kiderült, hogy nem csak a publikumnak, de családjának, köztük ex-barátnőjének is hazudott, amikor szóba került a film.

Emma Stone nem csak a barátnője, de a munkatársa is volt a fiatal színésznek.

Az egyik podcastben Garfield beismerte, hogy hazudott Emmának.

„Emma folyamatosan írogatott, hogy: ’Benne vagy a új pókember filmben?’ Én pedig azt írtam vissza:
’Nem tudom miről beszélsz.’”

Erre Emma folytatta:

„Fogd be és mondd el!”

tette hozzá nevetve.

„Én pedig vele is belekezdtem ebbe a játékba. Amikor pedig megnézte a filmet, annyit mondott: ’Genyó vagy!’”

A színész nagy pókember rajongó volt és amikor 2012-ben felkérték a „Csodálatos Pókember” és a „Csodálatos Pókember 2” főszerepére, majd kiugrott a bőréből.

A titkolózásról így nyilatkozott:

„Nagyon jó érzés volt, ugyanis egy előre leszervezett meglepi születésnapba csöppent mindenki.”

Garfield azt is elmondta, hogy tőle származott az ötlet, hogy a „Nincs hazaút” című filmben a három pókember egyszerre szerepeljen a képernyőn, ezzel megtestesítve a híres memet.

A színész elmondta, hogy a rajongók elárasztották őt a filmet követően és sokan megjegyezték, hogy kvalitásaiban más színészi játékot mutatott, mint a gyengécske „Csodálatos Pókember”-ben.

Ez pedig rendkívül jól esett neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!