András yorki herceget szexuális zaklatás vádjával perelték be - ifaktor
András herceg zakóban egy helikopter előtt sétál mosolyogva

A herceg 2020-ban minden pozíciójáról lemondott, mikor kiderült, hogy kapcsolatban állt Jeffrey Epsteinnel.


András herceg és az akkor 17 éves fiatal lány, állítólag Epstein kapcsolatain keresztül találkoztak.

II. Erzsébet királynő fiára rá jár a rúd, ugyanis egy Virginia Roberts Guiffre nevű lány pert nyújtott be a bíróságon ellene, aminek alapjaként az az állítás szolgál, hogy Epstein szexrabszolga hálózatának áldozata volt, aki nagy hatalmú férfiaknak szolgáltatott fiatal lányokat, így kerülhetett sor arra, hogy András szexuálisan zaklathatta az akkor 17 éves lányt.

A per lényege, hogy egy Epstein és „munkatársa" Ghislaine Maxwell által szervezett találkozóra ment el Guiffre, ahol bemutatták András hercegnek. Ezt követően a hölgy állítása szerint szexuálisan zaklatta a még fiatalkorú lányt, ezzel mély lelki sebeket és szorongást, valamint depressziót okozott neki a királyi sarj.

András állítása szerint nem emlékszik erre az esetre és a lányra sem, holott ez a róluk készült közös fotó nem ezt mutatja.

TMZ

Epstein halálát követően egy interjúban elmondta, hogy nem tudja felidézni ezt az egész történetet és egyébként is lemond minden tisztségéről és rangjáról. Mindenkinek joga lehet feltételezni, hogy az eset valóban megtörtént-e, avagy kitaláció az egész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!