Angelina Jolie továbbra is küzd gyermekeiért Brad Pitt ellen - ifaktor
Angelina Jolie elegáns ruhában és sminkben egy eseményen

Megszólalt a gyerektartással, gyerekfelügyelettel és válási bonyodalmakkal mai napig küzdő Angelina Jolie.


Egy interjúban, melyet a „The Guardian"-nek adott elmondta, hogy sokáig azon volt, hogy mindent megtegyen és megadjon családjának amíg együtt voltak és azt szerette volna, ha helyre jön az egész kapcsolatuk.

Jolie jelenleg 46 éves, Pitt pedig 57. 2004-ben jöttek össze, azonban 2014-ig nem házasodtak meg. A színésznő rá két évre adta be a válópert és kérte a kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot is 6 gyermekük felett.

A kettejük válására 2019-ben tudtak pontot tenni, ugyanakkor Jolie pert is indított családon belüli erőszak vádjával a színész ellen, mely a mai napig is tart.

Jolie többek között azért vált el férjétől, mert 2016-ban egy magángéppel való utazásukon Pitt berúgott és agresszívan viselkedett vele és Maddox nevű gyermekükkel. Ez pedig minden bizonnyal az utolsó csepp volt a pohárban, így az esetet követően 5 napon belül már indította is a válási kérelmet a színésznő.

Az interjúban azt is elmondta, hogy rengeteg minden van amiről nem beszélhet és rettentően fáj neki, hogy így alakult. Az elmúlt évek irtó sokat kivettek belőle és ő nem vágyik másra, mint hogy csendben tovább tudjon lépni mindenki és lezárják ezt.

Mindig is egy család lesznek, de a gyerekek felügyeleti jogaiért és azért amiért Pittet beperelte, továbbra is hajlandó elmenni a végletekig. Az interjúból az is kiderül, hogy mindketten küzdenek a gyermekekért, így az ügyvédek és egyéb jogi személyek akik részt vesznek ebben az egészben, talán életük egyik legnehezebb ügyébe csöppentek. Ettől függetlenül Jolie elvárja, hogy a legigazságosabb és tisztességesebb ítélet szülessen majd, amikor ennek az egésznek pont kerül a végére.

A teljes interjút itt megtalálod, angolul tudók előnyben!

https://www.theguardian.com/film/2021/sep/04/angelina-jolie-i-just-want-my-family-to-heal

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!