Angelina Jolie és a The Weeknd együtt vannak? - ifaktor
Angelina Jolie fekete maszkban, barna kabátban sétál a The Weeknd mellett
Július óta ez a harmadik alkalom, hogy együtt látták őket. Angelina Jolie és a The Weeknd csatlakozik Jennifer Lopez és Ben Affleck mellé a 2021-es ,,párok, akikért izgulunk" kategóriában.


Bár Jolie és a The Weeknd - akinek valódi neve Abel Tesfaye - talán nem rendelkeznek olyan múlttal, mint Bennifer, a pletykált románcuk nem kevésbé izgalmas, tekintve a közelmúltban történt nyilvános találkozásaikat és az olasz éttermek iránti közös szeretetüket.

Sem a színész, sem a díjnyertes énekes nem erősítette meg a kapcsolatukról szóló pletykákat, ugyanakkor nem igazán ódzkodtak attól, hogy a paparazzók lefotózzák őket.

Angelina Jolie és a The Weeknd randiznak?

2021. szeptember 25-én a Daily Mail szerint a párt Los Angelesben, a Giorgio Baldi olasz étteremben látták vacsorázni egy privát részlegen. Bár a párt külön-külön látták megérkezni, később közösen távoztak az étteremből, együtt szállnak be egy fekete járműbe.

A románc – már ha létezik, tegyük hozzá - Jolie első nyilvános kapcsolata lenne a Brad Pitt-től való 2019-es válása óta (akivel épp felügyeleti vitában áll), The Weekndé pedig azóta, hogy ugyanebben az évben szakított Bella Hadid modellel.

Íme minden, amit Angelina Jolie és a The Weeknd állítólagos kapcsolatáról tudunk:

Júliusban a színész és az énekesnő együtt vacsorázott a Giorgio Baldi étteremben, majd külön távoztak volna.

Míg egyesek szerint a kiruccanás egy randi volt, mások szerint a páros vacsorája pusztán üzleti jellegű volt, tekintve, hogy The Weeknd egyre jobban érdeklődik színészi karrierje fejlesztése iránt.

A kanadai énekes jelenleg az általa közösen írt és producerként jegyzett HBO Max sorozatban, a The Idolban játszik. A korábbi években az American Dad egyik epizódját is ő írta, és szerepelt a 2019-es Uncut Gems című rablófilmben is.

Kivel randizott a The Weeknd?

The Weeknd az elmúlt években többször is nagy feltűnést keltett párkapcsolataival.

Az énekesnő 2015-ben összejött Bella Hadid modellel, majd egy évvel később szakítottak. 2018-ban újraélesztették szerelmüket, ám 2019-ben ismét véget vetettek a dolognak.

A 'Starboy' énekese a Hadiddal való kapcsolatai között 2018 októberétől körülbelül 10 hónapig járt egyébként Selena Gomezzel is.

Az év elején pletykák röppentek fel arról, hogy The Weekndnek és Rosalía között kibontakozóban van valami, miután ő remixelte a 2020-as a 'Blinding Lights' című slágerét, azonban egyikük sem erősítette meg a pletykákat.

Kivel randizott Angelina Jolie?

A hatgyermekes anyuka korábban Brad Pitt (2014-2019), Billy Bob Thornton (2000-2003) és Jonny Lee Miller (1996-1999) színészek felesége volt.

2021 júniusában Jolie egy üveg borral látogatta meg volt férjét, Millert a New York-i lakásában, ami találgatásokra adott okot, hogy esetleg újból egy párt alkotnak. Az E! News később arról számolt be, hogy az exek mellett ott volt a brit színész Michelle Hicks modellel kötött házasságából származó fia és Jolie gyermeke, Knox is.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy már évtizedek óta barátok, azóta, hogy a kapcsolatuk véget ért. Hicks és a színész még Jolie első rendezett filmjének, a Vér és méz földje című alkotásnak a premierjén is részt vettek, és az egykori pár együtt dolgozott a Peace One Day nevű nonprofit szervezetben.

Jolie korábban a Foxfire társszereplőjével, Jenny Shimizuval is randevúzott Millerrel kötött házassága előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!