Angelina Jolie is csatlakozik a Marvel-Univerzumhoz - ifaktor

A várattatás nem éppen a Marvel szignója, a legújabb karakterüket és filmjüket nem másra építik mint Angelina Joliera.


Szinte még nem is volt idő megnézni az új Marvel filmet, a „Shang-Chi a 10 gyűrű legendája", máris robbantották az új hírt, miszerint a franchise következő filmje, az „Eternals" névre fog hallgatni.

Ezt pedig nem is aprózták el, ugyanis az új szuperhős szerepre meg is találták a legtökéletesebb jelöltet Angelina Jolie személyében. A színésznő most pedig elmondta, hogy Chloé Zhao, Oscar-díjas rendező állt a dolgok hátterében, akivel imád együtt dolgozni Jolie.

„Ez volt az igazi oka, hogy akartam egy filmet. Részese akartam lenni egy ilyen különálló családnak, mindegy, hogy milyen és mekkora szerepben."
„Ami leginkább meglepett azt követően, hogy csatlakoztam a Marvelhez, hogy Chloé mennyire alapos munkát végez itt is. Az első alkalommal, mikor a csapat találkozott, mezítláb volt és ott ült a színpad kellős közepén…"
„...Speciális módon kötött össze bennünket úgy, hogy egy sztárokkal telitűzdelt gárdával dolgozott, mégis mindenkinek, ugyanannyi figyelmet szentelt."

mondta Jolie.

Az „Eternals" című film November 5-én érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!